Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar Ro En
Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar
nova Producţii Point Noutăţi contact Ro En
Inchiriaza Point

Inchiriaza Point

O casă cu istorie, aflată în centrul orașului, cu suflu nou dat de un design industrial, care găzduiește un teatru, un restaurant și un bar. Plus o grădină cu salcâmi și energie bună.

POINT este un hub cultural. Dar este și un spațiu pe care îl putem transforma împreună într-un set up perfect pentru evenimentul tău!
Trei etaje, potrivite pentru trei sute de persoane. Meniuri haute-cuisine, complet customizabile, concepute de bucătarii și barmanii POINT, în funcție de nevoile tale.

Dotări tehnice necesare oricărui tip de eveniment, fie că vorbim despre conferințe de presă, lansări de produs, sesiuni de training ori petreceri.
De la deschiderea POINT din 2016 până acum, am găzduit peste 200 de evenimente, pentru companii precum Google, Sephora, Panasonic, Erste, Coca-Cola, Fan Curier, Rompetrol, Red Bull, KPMG.
Putem crea împreună experiențe memorabile pentru partenerii tăi de business, angajații sau prietenii tăi.
Pentru un eveniment reușit, alege să închiriezi un spațiu versatil, luminos, lejer, în care toate cerințele îți pot fi îndeplinite!
Mai mult decât atât, închiriind spațiul Point sprijini arta contemporană și ne ajuți să realizăm proiecte care vor îmbogăți peisajul cultural local.

inchiriaza point

Dacă vrei să închiriezi spațiul POINT, te rugăm sa completezi formularul de mai jos și un coleg de-al nostru va lua legătura cu tine în curând, pentru a pune la punct toate detaliile.

Inchiriază point


Termeni și condițiiPolitică cookiesPolitică de confidențialitate