Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar Ro En
Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar
nova Producţii Point Noutăţi contact Ro En
Inchiriaza Point

închiriază Point

O casă cu istorie, aflată în centrul orașului, cu suflu nou dat de un design industrial, care găzduiește un teatru, un restaurant și un bar. Plus o grădină cu salcâmi și energie bună.

POINT este un hub cultural. Dar este și un spațiu extrem de versatil pe care îl putem transforma împreună într-un set up perfect pentru evenimentul tău!
Trei etaje, potrivite pentru aproape trei sute de persoane. Meniuri haute-cuisine, complet customizabile, concepute de bucătarii și barmanii POINT, în funcție de nevoile tale.

Avem tot ce e nevoie pentru un eveniment reușit: internet, aer condiționat, sistem sunet, sistem de lumini, microfoane, scenă, video proiectoare, ecran pentru proiecții, pointer, TV, flipcharts, whiteboards, tehnicieni.
Bucătărie proprie, două baruri în interiorul spațiului (parter & subsol).
Mese și scaune tapițate, canapele, mese rotunde și scaune de cocktail.
+ Suport planificare și organizare eveniment.

O parte dintre clienții noștri

Din 2017 până acum, am găzduit peste 300 de evenimente corporate, pentru companii precum Google, L’Oreal, Pepsico, PwC, McDonalds, KPMG, Sephora, Petrom, ING, Leroy Merlin, Pro Tv, Ascendis, Beiersdorf, Coca-Cola, Daikin, McKinsey, Telekom, Nike, Ursus.

Majoritatea clienților noștri au revenit și le suntem recunoscători.

Sperăm să continuăm să găzduim/co-organizăm evenimente de succes, alături de clienți vechi și noi.


Închiriază point

Dacă vrei să închiriezi spațiul POINT, te rugăm să ne scrii la noni@pointhub.ro și vom lua legătura cu tine în curând, pentru a pune la punct toate detaliile.


Termeni și condițiiPolitică cookiesPolitică de confidențialitate