THE LAST NIGHT OF AMORE

  • [proiecție film]

  • Pierfrancesco Favino

Alături de: Pierfrancesco Favino
Ultima noapte include interpretări extraordinare și din partea Lindei Caridi, Antonio Gerardi, Francesco Di Leva
Point // 04.02.2024 // 19:00 - 21:00

Pe fundalul unui Milano întunecat și tensionat, Ultima noapte înfățișează cu mult suspans panta înspre iad pe care coboară în ultima noapte a slujbei sale în poliție Franco Amore, om onest, soț loial, prieten de încredere și polițist admirat de colegii săi pentru integritate și devotament.

Interpretat magistral de Pierfrancesco Favino (Trădătorul), Amore se află în fața unor dileme morale care îi pun la încercare legăturile de familie și prietenie, cât și valorile sale - loialitatea și onestitatea.

Va trece în această noapte fatidică linia subțire care desparte binele de rău și pe cei onești de cei corupți?

Alături de Pierfrancesco Favino, Ultima noapte include interpretări extraordinare și din partea Lindei Caridi, Antonio Gerardi, Francesco Di Leva.

Sinopsis:
Franco Amore își pregătește discursul de pensionare. Este ultima lui noapte din cei 35 de ani în slujba poliției. În lunga sa carieră nu a tras nici măcar o dată pentru a ucide și întotdeauna s-a străduit să rămână onest. Ce nu știe el este că are în față cea mai lungă și dificilă noapte din viață și că pericolul amenință tot ceea ce contează pentru el: cariera sa, dragostea pentru soția sa, prietenia cu partenerii de echipă, chiar și propria-i viață.

În „Ultima noapte” a lui Amore, Milano este scena unor evenimente care se vor succeda cu repeziciune, în timp ce lumina dimineții pare tot mai departe.