Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar
Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar
nova Producţii Point Noutăţi contact
Restaurand & Bar

restaurant & bar

Aici, simțurile tale toate vor fi surprinse și răsfățate cum rar se întâmplă.

Bine ai venit la POINT!

Gustul copilăriei, al unei seri cu prietenii ori cu un om drag, aroma plăcută al unei cine business de succes, confortul unui brunch de duminică, mirosul unei cafele perfecte. Dă-ți voie să te bucuri de toate!
POINT este un hub cultural, iar acest lucru se răsfrânge și asupra meniului nostru artistic. Creat cu pricepere de cei doi chefs, Costi Drăgan și Floris Agafiței, acesta se află într-o continuă schimbare și se transformă complet la fiecare două săptămâni, în funcție de sezon. Prospețimea legumelor și fructelor din fiecare anotimp devine baza solidă pe care bucătarii noștri construiesc cu măiestrie preparate haute cuisine și reinterpretează inspirat feluri de mâncare românești și internaționale.

Vinurile de colecție, cocktailurile și toate celelalte băuturi aflate în meniul de bar potențează gusturile și completează orice masă, pentru o experiență culinară desăvârșită.
Starea de bine se va instala rapid, imediat ce te-ai așezat la una din mesele noastre, în interior sau în grădină. Noi ne ocupăm să-ți oferim momente numai bune shareuit pe Facebook & Instagram, ce se vor transforma apoi în amintiri delicioase. Pe care îți veri dori să le experimentezi iar și iar.
Te așteptăm!

Meniul point
Fă o rezervare

Termeni și condițiiPolitică cookiesPolitică de confidențialitate