About us Venue hire Calendar Restaurant & bar Ro En
About us Venue hire Calendar Restaurant & bar
nova Point productions news contact Ro En
Nova

Sub impulsul electrizant al tehnologiei, limbajul artelor performative se redefinește constant cu viteza luminii, urmărind noi și noi alfabete hibride. Câmpuri abstracte, virtuale se întrepătrund cu cele concrete într-un spațiu de joacă proaspăt, cu granițe imprecise, dar și cu posibilități de expresie, interacțiune și experiență infinite pentru artiști și public.

NOVA deschide drumuri important de explorat #aicișiacum, în ton cu spiritul timpului. Tehnologia face posibilă o emoție nouă, iar artiștii o modelează în forme tot mai interesante și mai vii, pe scenă.

În performance-urile, atelierele, conferințele și laboratoarele de creație ale festivalului vei descoperi fibra fragilă a tehnologiei, care sfidează natura sa științifică și transformă matematica în poezie.

Peste 30 de creatori din 7 țări ale lumii vor prezenta în cele 10 zile ale festivalului invenții artistice multimedia care transformă publicul în copilot și trasează noi universuri cu noi experiențe.

Bio-senzori care scot sentimentele la suprafață și le transformă în timp real în imagine și sunet, instrumente digitale care redau compoziții olfactive, medii sonice tridimensionale,  sinergii audio-vizuale, primul prototip de inteligență artificială destinat dansului, corpuri care își depășesc limitele fizice și se re-construiesc în medii noi, cvasi-virtuale, cvasi reale.

Emilia Păunescu, curator NOVANOVA este un proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National

Parteneri strategici: Forumul Cultural Austriac, Centrul de Muzica Electroacustica si Multimedia al UNMB, CINETic, UNATC, UNArte, Modulab

Parteneri media: Radio Romania Cultural, IQads, The Institute, Internetics, Igloo, Revista Scena, FeederDesignist, Zeppelin, Modernism, We ART, Ziarul Metropolis

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii. 


Terms and conditionsCookie PolicyPolitică de confidențialitate